fredag 26 juni 2015

Glitterskittle!

Nu i helgen är det Bråvallafestivalen. När det här inlägget dyker upp så är jag där! Ola Salo, Robbie Williams, Lars Winnerbäck, Muse och en massa annat skoj hoppas jag på att få se. Dagen till ära har jag dragit fram glitter.

Jag grundade med ett svart lack, och sen blev det såhär:
Nocibé - Lucky Green
Två lager Lucky Green över det svarta. Jag lyckades inte få upp någon av silverstjärnorna ur flaskan, men det är ganska gott om gröna glitterpartiklar i två olika storlekar i alla fall. Det är en ganska mörk grön, så den står inte riktigt ut mot den svarta bakgrunden.

Yes Love - Snow Flack 16
Två lager av nr 16 också. Det är blå hexagoner i en storlek, vita hexagoner i två storlekar, och vita strängglitter. Det var inte lika tätt med glitter här som i Lucky Green, så jag fick med dutta på än stryka på det för att få bra täckning. Men det ser lite roligt ut.

Claire's - Apple
Apple kommer också från min systers senaste resa, och det är något så roligt som ett glitterlack som luktar äpple när det torkar. Eller, det luktar rejält syntetiskt äpple. Men roligt. Det är också rätt intressant att förutom de neongröna stjärnorna så finns det hexagoner i, de är dock ganska transparenta, så de syns inte i flaskan, och knappt på den svarta bakgrunden heller. De kanske kommer mer till sin rätt på en ljus bakgrund? Det måste testas. Jag använde två lager, och det är som synes inga problem att få upp stjärnor.

Claire's - Junk
Junk kommer också från min syster... Jag har en bra syster. :-) Den här gången är det neonrosa hexagoner i två storlekar och cirklar i två mindre storlekar. Det är också två lager, och det är som ni ser också generöst med glitter i basen. Det här är verkligen en favorit!

Claire's - Green Splatter
Vi avslutar med ytterligare ett lack från min syster. Två lager av Green Splatter gav en riktigt bra effekt tycker jag. Det är gröna, svarta och vita hexagoner i flera olika storlekar, samt svarta strängglitter. Mycket glitter blir det. Det svarta kommer av naturliga skäl inte riktigt till sin rätt här dock.

Green Splatter, Junk, Apple, 16, Lucky Green
Så där har vi det, massor med roliga glitter! Det funkar väl för en dag och kväll på festival? Jag får återkomma med rapport om hur det var och vilka jag lyckades se.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar