söndag 19 februari 2012

För övrigt en dålig nagelhelg.

Nu har jag ju redan visat de rosa naglarna som jag fixade ikväll. Men den här helgen har jag gjort något väldigt ovanligt för mig, jag har bytt lack varje dag.

Fredag kväll ordnade jag det här misslyckandet:
Claire's - Turquoise Star
Söt flaska! Tyvärr så hade lacket lyckats torka ut rejält för några veckor sedan, så jag hade i förtunning. Troligen hade jag i för mycket dock, för nu var det rinnigt och bubbligt och konstigt. Och torkar som ni ser väldigt mycket mörkare på nageln än i flaskan. Så det försökte jag dölja.

Mac - 60
Inte MAC, det välkända och bra märket, utan MAC det sunkiga billiga märket. Men lite småsött glitter i alla fall. Tyvärr hjälpte det inte katastrofen under alls.

Top Toy - Nail Polish


Det här "lacket" köpte jag i ett Halloween-kit på en leksaksaffär. Jag gillade färgen. Fast det är inte som något annat lack jag någonsin har använt. Det var otroligt trögflytande och bökigt att få på, även om det torkade hyfsat jämnt. Fast det nöttes bort i tipparna på nolltid, och när jag försökte ta bort det så löstes det inte upp av remover, utan mer gick att dra bort som en gummihinna från nageln. Plus att det färgade nageln, även genom baslack. Värdelöst! Det kom som sagt i ett kit från Top Toy, med ett blått läppstift. Hur det ser ut?
Hmm, undrar om jag har någon lipliner som matchar?


 Inte så bra alltså. Och redan lördag förmiddag efter sömn och dusch insåg jag att det inte var acceptabelt att gå ut med så fula naglar. Så jag bytte.

H&M - Plum
Ett ganska tjockt lager räckte för det här lila lacket (som faktiskt blev ganska färgtroget på bild). Nice!

Marwin Sports - Dark Purpl

Nej, jag har inte stavat fel på namnet, det står sådär på flaskan. Det här var två lager, och lacket har ett härligt skimmer som man bara nästan kan se på den här bilden. Tyvärr så kunde man bara nästan se det i verkligheten också.

Plum, Dark Purpl
Jag gillade kombinationen. På den här bilden ser Plum blåare ut än det gör i verkligheten. Vad är det med lila som gör det så svårfotograferat? Ok att jag använder en kass mobilkamera, men ändå. Vilken dag som helst nu ska jag ta tag i att bygga en liten lightbox och rigga upp min systemkamera..

Hur som helst, den här versionen tyckte jag rätt bra om, men som vanligt med lack som jag bara har ett lager av så fick jag tydligt vita tippar på nolltid. Så nu ikväll bytte jag igen, som ni såg i förra inlägget. Tre byten på tre dagar, det är inte likt mig. Men roligt. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar