söndag 14 april 2013

Trötter

Jag tycks vara i något av en svacka vad det gäller nagellack. De senaste veckorna har jag i princip gått med samma lack hela veckan. Och bara haft ett enda lack på mig. Hmm. Det har ju i och för sig varit mycket med annat, så det kanske inte är helt konstigt. Men ändå. Lite trist.

Nordic Cap - 22
Jag kände för blått. Så blått fick det bli. Det här är ett budgetlack, 10kr på Willys. Men rätt snyggt. Jag ser dock nu att jag slarvade med att städa upp innan jag tog bilden. Ooops. Rätt så trevligt, en rätt iögonfallande blå färg. Och den missfärgade inte naglarna nämnvärt heller. Två lager är det på bilden.

Layla - Cloudy Violet
Ah, Layla. Det här var månadens märke på Nailmail, vilket gjorde att jag till slut fick tummen ur och köpte på mig ett par stycken. Eller, jag missade egentligen sista beställningstid, men fantastiska Karin fixade det åt mig i alla fall. Snacka om kundservice!

Här är det två lager av toksnygga Cloudy Violet som hade tydliga regnbågar i vanlig belysning inomhus, men som kom till sin rätt nu i solljuset idag. Wow, helt enkelt. Det hade lite applikationsproblem sådär som holos har, men inget som inte gick att arbeta med.

Sensinity - Rosas 18
Ok, jag erkänner, jag är otroligt trött och sliten. Det här lacket lade jag precis på, och jag är så seg att jag målade utanför kanterna mer än på väldigt länge. Och jag bryr mig inte ens om att städa upp det ikväll, utan tar det imorgon i duschen tänkte jag. Jag ber om ursäkt för den kladdiga bilden. Sensinity gör lack som doftar, och flera olika nyanser kan dofta samma sak. Det här är nyans 18 som luktar rosor. Tyvärr gillar inte jag rosendoft i produkter, så det var ju puckat av mig att köpa det här lacket. Det är en rätt ordinär mellanröd färg, något åt det skira hållet. Det är tre lager på bilden.

Nu, dags att sova. Imorgon är det måndag igen.

1 kommentar:

  1. Ah Cloudy Violet, ett så vackert lack *suckar lyckligt*

    SvaraRadera