måndag 23 december 2013

Julbling!

Det blev lite mer än jag trodde att göra under början av december. Så jag har faktiskt gått helt utan lack ett tag. Men nu så, idag är det julledigt på riktigt, inte bara helg. Och jag har lyxen att få vara ledig ända fram till trettonhelgen.

Imorgon är det julafton. Jag har ingen julgran i år, och har inte pyntat heller, mer än adventsljus och en krans på dörren (som kom upp idag...) Så jag får pynta naglarna istället.

OPI - Don't Touch My Tutu
Det här lacket har jag visat tidigare. Men det gör ju inget. Det är två lager på bilden, och som ni kan se är inte min nagel slät, utan har tydliga ojämnheter som det här lacket inte döljer alls. Men det är ok, för det ska bara vara underlack.

Sephora - Military Jacket
Två lager av det här bekvämt mörkgröna lacket täcker utmärkt. Military Jacket torkar något mörkare på nageln än i flaska, och det torkar också lite, lite matt. Men med ett överlack på så blir det såhär trevligt.

Kubiss - 45
Det blev två lager av nr 45 också. Det täckte nästan helt på ett lager, men några fläckar där det blev lite tunnare fick en magenta-aktig ton som jag inte ville ha. Så två lager fick det bli. Snyggt och torkade blankt.

Don't Touch My Tutu, Military Jacket, 45
Då har vi grunden, vitt, grönt och rött. Hyfsat juligt i sig. Men inte tillräckligt blingigt. Så fram med ett guldglitter med holopartiklar.

China Glaze - Angel Wings. Över Don't Touch My Tutu
Ett flödigt lager Angel Wings över det vita blir blingigt och bra. Jag trodde att Angel Wings skulle vara för skirt för att använda på egen hand, men det hade nog funkat med två eller möjligen tre lager. Men det här blev snyggt tycker jag.

Angel Wings över Military Jacket
Här var jag lite försiktigare med blinget så att den gröna basen skulle lysa igenom ordentligt. Och det gör den.

Angel Wings över 45
Och så ett lager över det röda också. Samma sak här, jag ville att grundfärgen skulle synas genom glittret.

Bling!
Lite överdrivet kanske? Ja, det kan jag tycka. Men lite roligt och mycket blingigt. Som sagt, det finns inte mycket annat rött, grönt och guldglittrigt vare sig hemma eller på min person i övrigt, så det här får vara liksom kvintessensen av julighet i år. :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar