fredag 1 januari 2016

Gott Nytt År!

Så var det nytt år igen, jag hoppas att nyårsafton var till belåtenhet. Jag hade en lugn och skön kväll tillsammans med min syster och våra katter. Det gick väldigt smidigt faktiskt, med tanke på att katterna inte hade träffats förut. Det var en del smygande på varandra, och en del springa och gömma sig, men inget bråk alls.

På naglarna hade jag ett av mina mellandagsreafynd. Jag passade nämligen på att beställa en hel kollektion med lack när Purrfect Pawlish hade julrea. Jag har sneglat på hennes Lovecraftkollektion sedan den kom, men inte kommit till skott att beställa den. Men nu så! Jag la beställningen den 26:e, och lacken kom fram mycket väl förpackade den 29:e! Och det låg med lite godis i kuvertet också, sånt gillar vi. :-)

Jag lackade med två av mina nya lack redan samma kväll, när jag hade goda vänner över för massor med snacks och julklappsbyte. Men jag har inte fotat förrän idag... Så det är lite slitet på topparna, men det har hållit bra, inga flagor alls, och färgerna är jättefina.

Purrfect Pawlish - The Whisperer
Jag antar att lacket The Whisperer är inspirerat av novellen The Whisperer in the Dark. Det är ett ganska ljust lila/magentafärgat lack fullsmockat med fina glitterpartiklar i lila och rosa. Det täckte på två lager.

Purrfect Pawlish - Colour Out of Space
Här behöver vi inte fundera. Helt klart är inspirationen novellen The Colour Out of Space, som talar om en färg som inte går att beskriva med mänskligt språk, om det ens egentligen är en färg... Här illustrerat som ett lila lack med relativt stora holopartiklar i. Mycket snyggt. Det täckte också på två lager, och fick en komplimang av en vän till mig som i vanliga fall inte brukar kommentera mina naglar ens när jag ber honom.

The Whisperer, Colour Out of Space
Mycket nöjd! Det är ju alltid lite spännade och läskigt att prova ett nytt märke. Med utgång från de här två kan jag definitivt rekomendera Purrfect Pawlish. Jag ser fram emot att testa övriga lack i kollektionen. Eftersom flera av dem är holos så får det dock kanske vänta tills solen kommer tillbaka,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar