tisdag 13 augusti 2013

Kvalitetsfilm

Jag tycker om att titta på film. Ganska ofta blir det lättviktigt, action, scifi. Men ibland blandar jag upp det med lite annat. Som när jag skriver det här, då tittar jag på en film som heter Third Star, och handlar om en ung man döende i cancer, som ger sig ut och campar med sina bästa vänner. Starkt, gripande, roligt och vansinnigt sorgligt, allt på en gång. Filmen blir inte sämre av att en av rollerna spelas av Benedict Cumberbatch, som är en av mina favoritskådespelare.

Och då kan det ju passa bra att visa upp lack med filmtema. L'Oreal släppte nämligen en Cannes-kollektion tidigare i år, och de här två lacken kommer därifrån.

L'Oreal - Copper Cuff
Två lager av Copper Cuff täckte bra. Det är en skir orange bas med kopparfärgade och orangea glitter i. Det är ganska stora glitterbitar och hexagonala glitter. Så ytan blir definitivt ojämn. Men eftersom texturlack är inne just nu så använde jag bara ett enda lager överlack, och lät det vara ojämnt.

L'Oreal - Bronze Parure
Och här är kompisen Bronze Parure med svart bas och brons/guldglitter. Också två lager, också ojämn yta.

Copper Cuff, Bronze Parure
Väldigt blingigt. Jag vet inte om det är något som stjärnorna i Cannes skulle bära på röda mattan. Men lite småskoj är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar